1. paket: 1. - 4. mes.

Cena
€ 49,90

Za vas smo izbrali in izdelali prav poseben nabor paketkov za otroka v 1. letu starosti. Paket daril in pripomočkov za razvoj, v otrokovem najnežnejšem prvem letu življenja, olajša mnogemu staršu iskanje osnovnih pripomočkov v zanj obutljivem obdobju. Izdelki so navdih pedagogike montessori. Paketki so več kot odlični tudi kot darilo novorojenčkom in dojenčkom. Izbirate lahko med tremi različnimi paketi:

  • • 1. paket: 1. - 4. mesec
  • • 2. paket: 4. - 7. mesecev
  • • 3. paket: 8. - 12. mesecev

 

Paket od 1. do 4. meseca otrokove starosti

Paket vsebuje:

• Topponcino
• Črno bele kartice
• Lesen obroček na trakcu

Topponcino je mehka podloga, ki je namenjena novorojenemu otroku.  Zaščiti ga pred mnogimi dotiki, mrzlimi rokami, različnimi vonjavami, različnimi teksturami, ki so za otroka lahko vedno znova stresne. 

Otroka skupaj s topponcinom prenesemo ali prestavimo brez, da bi ga prebudili.  Kamor koli otroka prenesemo, bo skupaj s topponcinom imel znan občutek, saj bosta mehkoba in vonj ostala enaka- njemu poznana.
Izdelana je iz kvalitetnih, otroku prijaznih materialov. Barve so umirjene in nevtralne. Polnilo in prevleka sta pralni.

Črno- bele kartice so namenjene spodbujanju otrokovih vidnih zaznav. Za novorojenčka je pomembno, da mu omogočamo gledanje kontrastnih vzorcev, saj na začetku le takšne slike dobro vidi. Otroka takšni vzorci pomirijo in že zgodaj pričnejo krepiti njegovo koncentracijo.

V paket smo priložili 4 kartice z različnimi črno- belimi vzorci. Kartice lahko otroku nalepimo na steno, lahko pa jih uporabljamo tudi kot nekakšno prvo otrokovo knjigo.

Lesen obroček na traku je primeren za uporabo od otrokovega rojstva naprej. Otroku ga lahko namestimo na ročaj lupinice, na košaro pri vozičku, nad zibelko ali pa na leseno stojalo. Otrok ga bo sprva opazoval, kmalu pa bo začel tudi segati po njem. Spodbuja koordinacijo oko- roka. Je varen in iz naravnih materialov, zato ga kasneje lahko otrok tudi preprijema in daje v usta.

Paket 1

 
Powered by Phoca Cart

Kontaktirajte nas

Email: info@moj-svet.com
Telefon: 031 705 146
Telefon: 031 621 003

Spremljajte nas

Spremljajte nas lahko preko Facebook profila in preko Instagrama:

Pišite nam:

© 2018 by Moj Svet. Vse pravice pridržane.